in

AngryAngry OMGOMG

Τα γύρισε η Ελέτσι – Άλλα έλεγε για το κόστος του γάμου – “Τα έχει πληρώσει όλα ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης με έχει βασίλισσα”

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο γάμος υπερπαραγωγή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη είχε κάνει μεγάλη αίσθηση, λόγω της χλιδής και της πολυτέλειας που προβλήθηκε μέσα από τα social media.

Από τα δύο νυφικά, την 7όροφη τούρτα μέχρι τα χρυσά μαχαιροπήρουνα, τον στολισμό, τους τραγουδιστές, το ζευγάρι έκανε έναν γάμο μέσα στη χλιδή.

Άλλα έλεγε η Ελέτσι για το κόστος του γάμου: “Τα έχει πληρώσει όλα ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης με έχει βασίλισσα”
Όμως αυτή η προβολή της χλιδής χτύπησε καμπανάκι στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Αξιοποιώντας πληροφορίες που εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποτύπωναν όλα όσα έγιναν στον πολυτελή και χλιδάτο γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν, έναν, τους συντελεστές του. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν στη φάκα των ελεγκτών της ΑΑΔΕ όλοι όσοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους στον συγκεκριμένο γάμο και να διαπιστωθεί αν είχαν κόψει τα απαιτούμενα παραστατικά. Από τη μακιγιέζ, τον οίκο νυφικών, τον χώρο δεξιώσεων μέχρι τον γνωστό τραγουδιστή που διασκέδασε τους καλεσμένους.

Η ίδια η Ελέτσι έκανε δηλώσεις αναφέροντας ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα και δεν πλήρωσαν τίποτα καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν πληρώθηκαν αλλά παρείχαν τις υπηρεσίες τους με ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media της πρώην παίκτριας του Survivor.

Ωστόσο, ανατρέχοντας σε παλαιότερες δηλώσεις της νύφης στις τηλεοπτικές κάμερες, η ίδια είχε παραδεχτεί ότι το κόστος του γάμου της είχε ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ και το ποσό το είχε πληρώσει ο άντρας της πριν ακόμα παντρευτούν.

“Το κόστος έχει ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ;” ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να απαντά: “Ε, ε ντάξει κάπου εκεί. Ο Νεκτάριος τα πληρώνει όλα, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα” τόνισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Τι νομίζετε;

-6 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά σε ίντερνετ καφέ – Τουλάχιστον 39 οι νεκροί, κόσμος παραμένει παγιδευμένος

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Ο θάνατος του κωφού βοσκού στην ίδια περιοχή που εκτέλεσαν τον Μπάμπη