in

CryCry LOLLOL

Τα γράψαμε πρώτοι – Ο «Γύπας» ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που εξαπάτησε…

Ο 28χρονος Αναστάσιος Γκίμπης, ο αποκαλούμενος και «Γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος κατηγορείται ότι απέσπασε 150.000 ευρώ απο δυο γυναίκες με τις οποίες φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση και τώρα βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, τοποθετείται για πρώτη φορά απέναντι στις κατηγορίες που του προσάπτουν. Τι σας είχαμε γράψει πρίν απο μια εβδομάδα; Αυτό

 

https://nassosblog.gr/2023/05/xepoupouliastike-o-gypas-tis-thessalonikis-epistrefei-ta-lefta-stis-gynaikes-gia-na/?_gl=1*16thbl2*_up*MQ..*_ga*OTQwNjI4MjM4LjE2ODYyMTU1MDk.*_ga_5LF5XFPWMC*MTY4NjI5MDgyMS4xLjAuMTY4NjI5MDgyMS4wLjAuMA..*_ga_TFS1D782MH*MTY4NjI5MDgyMS4xLjAuMTY4NjI5MDgyMS4wLjAuMA..

 

 

  • Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema μαζί του, αρχικά ανέφερε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν και ζήτησε συγγνώμη απο τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν «αν αισθάνονται ότι τις πλήγωσα συναισθηματικά». Πρόσθεσε ότι βρίσκεται στη φυλακή, πως περνάει «πολύ δύσκολα» και ότι θέλει να τελειώνει «αυτός ο εφιάλτης».

Υπονόησε δε ότι σύντομα, μόλις κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης του, θα είναι σε θέση να πει περισσότερα πράγματα. «Σύντομα θα πέσουν οι μάσκες», είπε χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ – Μείωση έως και 50% ζητά ο ΣΚΑΪ στον Ατζούν για να συνεχίσει το «Survivor»

«Έπεσε» πρίν απο λίγο το Instagram – Πού εντοπίζονται προβλήματα