in

OMGOMG

Τα γράφαμε και ας μας διέψευδαν – Δοκιμαστικό για το «5Χ5» ο Πούμπουρας

Πρώτοι πριν από έναν μήνα περίπου γράψαμε για τις προσπάθειες του Σάββα Πούμπουρα να ρίξει «άγκυρα» στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το «5Χ5» (πάτα εδώ). Τότε το κανάλι, το περιβάλλον του και πλήθος τηλεοπτικών συντακτών διέψευδαν την παραπάνω είδηση χαρακτηρίζοντας το ρεπορτάζ αυτό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

  • Επειδή πάντα όμως ένα ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται το πέρασμα του χρόνου, ήρθε η πληροφορία που μας δικαιώνει και κάνει λόγο για δοκιμαστικό του Πούμπουρα για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει φέτος ο Μάρκος Σεφερλής.

Μάλιστα, μαθαίνω πως άρεσε στον ΑΝΤ1 και πως μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη είναι οι επικρατέστεροι. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως Σάββας και Ελένη δεν θα συνυπάρχουν στο Mega την επόμενη σεζόν, ενώ και από την πλευρά της Συγγρού δεν υπάρχει κάποια διάθεση να γίνει αντιπρόταση. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο Μπουμπουρας ειναι συμπαθητικος η Ζαριφη παλι γλειφτρα , αλλαξτε σεναριο εκει στον ΑΝΤ , μην κανετε αλλαξοκ@λιες ,συνεχως με τους ιδιους και τους ιδιους . Ας δοκιμαστουν και νεα προσωπα που εχουν κατι να πουν

Φρίκη στον Ασπρόπυργο – Φυλάκισε 34χρονη για να την βιάσει…

Αμπελόκηποι – Καταγγελία: Βιασμός 19χρονης μετά από γνωριμία στα social media