in

LoveLove OMGOMG

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι»

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή του «Είσαι το ταίρι μου» αλλά και τις σύγχρονες παθογένειες της κοινωνίας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Γεννατάς:

«Το Είσαι το Ταίρι Μου μου άφησε μία ωραία ρετσινιά, μου πρόσφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου, είμαι η ντροπή του Instagram».

«Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι», επισήμανε, εξάλλου, ο Γεράσιμος Γεννατάς.
  • Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για τον ίδιο, που έχουν κάνει κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά:

«Είναι κιτρινισμός να ασχολούνται με το αν έχω λεφτά ή όχι. Με πείραξε. Είναι αυτό που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γεράσιμος Γεννατάς απαντά εμφανώς συγκινημένος:

«Δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό αλλά δυστυχώς θα περάσει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λάρισα ΤΩΡΑ – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 49χρονος μετά από ατύχημα σε εργοστάσιο

Τραγωδία στα Τέμπη – “Κοστολόγησαν τα νεκρά παιδιά μας; Λεφτά από δολοφόνους δεν θέλουμε”