in ,

LOLLOL CryCry

Τα απανωτά «όχι» οδήγησαν στην ανανέωση του συμβολαίου Χατζίδου – Star. Παρασκήνιο τώρα….

Κακοστημένο και ακαλαίσθητο… Το σόου που έδωσαν χθες το πρωί Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου με τις Live δηλώσεις της ανανέωσης του συμβολαίου τους μετά από «πέσιμο» της ρεπόρτερ Ξανθίππης Βουτσαλά μέσα στο πλατό ήταν αντάξιο της αισθητικής της πρωινής εκπομπής του Star αλλά όχι του καναλιού.

  • Πάμε τώρα στο παρασύνθημα και τι ακριβώς συνέβη… Χατζίδου και Παύλου ανανέωσαν μετά από απανωτά «όχι» μεγάλων αλλά και μεσαίων ονομάτων της ψυχαγωγίας που βολιδοσκοπήθηκαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το μπάτζετ είναι ιδιαίτερα «σφιχτό» για του χρόνου και όσοι άκουσαν τα νούμερα δεν προχώρησαν σε συζητήσεις.

  • Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή θα είναι λίγες καθώς ο προϋπολογισμός του «Breakfast» θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ο στόχος που μπαίνει άραγε είναι εφικτός;

Η εκπομπή να σταθεροποιηθεί την επόμενη σεζόν καθημερινά σε διψήφιο. Με το πώς διαμορφώνεται ο ανταγωνισμός απέναντι θα είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια θα βοηθήσουν αρκετά και η «Φάρμα» και κυρίως το «Fame Story»… Αλλαγές στο πάνελ θα γίνουν αλλά θα είναι περιορισμένες.



 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ειδαμε και τα μεγαλα ονοματα ποσο κανουν και μαλιστα με μεγαλο μπατζετ,μια χαρα ειναι τα παιδια,ουτε κατινιες ,ουτε κακιες ,ουτε με ψυχολογικα που βαρεθηκαμε

Το χθεσινό… μαρτύριο της Αγγελικής Νικολούλη από τον Σωτήρη

Προκαλεί νεαρή ηθοποιός με ανύπαρκτο στρινγκ…