in ,

LOLLOL CryCry

Τα 9άρια την ώρα των αγωνισμάτων «έκαψαν» την πρόταση του Ατζούν για το «Exathlon» στον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχει συμφωνία για κανένα πρόγραμμα αυτή τη στιγμή μεταξύ Ατζούν και ΣΚΑΪ και ας διαρρέονται δεξιά και αριστερά τα αντίθετα.

  • Ακόμη και ένα καινούργιο πρότζεκτ που είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων φαίνεται πως για την ώρα «καίγεται» και γι’ αυτό φταίει το “All Star Survivor”. Και θα σας εξηγήσω το γιατί: Ο Ατζούν έχει σε πολλές χώρες τα δικαιώματα του “Exathlon Challenge”.

Μια παραλλαγή δηλαδή του «Survivor» και κυρίως του «Ninja Warrior» στο οποίο δίνεται απόλυτη έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι με πολύ δύσκολα αγωνίσματα. Όπως δεν προχώρησε όμως στην Ελλάδα έτσι δεν φαίνεται να προχωρά και το Exathlon.

  • Είναι πανάκριβο αν και εντυπωσιακό και απουσιάζει το στοιχείο του ριάλιτι. Το πλέον αδύναμο στοιχείο του φετινού «All Star Survivor» είναι τα αγωνίσματα. Πριν και μετά από αυτά με τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες πηγαίνουν καλύτερα τα νούμερα και χτίζεται ένας πιο συμπαθητικός μέσος όρος.

Έτσι στον ΣΚΑΪ πλέον απορρίπτουν και αυτό το πρότζεκτ και θα αναμένουν νέες προτάσεις του Ατζούν μετά το Πάσχα στο ταξίδι που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Συντάξεις – Για αυτούς «ξεπαγώνουν» αναδρομικά έως και 30.000 ευρώ

Τρώτε όρθιοι; – Δείτε πώς επηρεάζεται το έντερό σας