in

ΣΥΡΙΖΑ – Εξώδικο Αχτσιόγλου για το «sms στον Τσίπρα»

Από τα λόγια στη πράξη πέρασε η Έφη Αχτσιόγλου, στέλνοντας εξώδικο για το δημοσίευμα που την ήθελε να έχει αποστείλει sms στον Αλέξη Τσίπρα στις 29 Ιουνίου, που «τον εξόργισε και τα βρόντηξε».

  • Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για άκρως δυσφημιστικούς και σκοπίμως υβριστικούς ισχυρισμούς σε βάρος της, αλλά και σε βάρος των μελών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυρία Αχτσιόγλου ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να παραιτηθεί στις 16 Οκτωβρίου, την επομένη δηλαδή του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, δρομολογώντας τις διαδικασίες της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να επιτύχετε τον διττό σας στόχο που συνίστατο στην απαξίωση της προσωπικότητάς μου και της πολιτικής μου διαδρομής, καθώς και στην παραπλάνηση των μελών και των ψηφοφόρων μας, προχωρήσατε σε ευρεία διάδοση του ψευδούς ισχυρισμού σας, αναρτώντας το δημοσίευμά σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι επιτύχατε την αναδημοσίευσή του και διευρύνατε τους αποδέκτες του σε απροσδιόριστα μεγάλο αριθμό», αναφέρει η βουλευτής Δυτικής Αθήνας στο εξώδικό της, μεταξύ άλλων.Στο ίδιο νομικό κείμενο, η κυρία Αχτσιόγλου κάνει λόγο και για επιχείρηση πολιτικής απαξίωσης του κ. Τσίπρα, «αφού τον εμφανίζετε ως άβουλο κι ετεροκατευθυνόμενο», ενώ αναφέρει πως και η ίδια προσπάθησε επανειλημμένως να τον μεταπείσει και να μην αποχωρήσει.«Σας επισημαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ συμπορευτήκαμε στο δρόμο των κοινών μας αξιών και εργαστήκαμε αγόγγυστα για να βγάλουμε την Ελλάδα στο φως. Εμείς έχουμε μετρηθεί σε δύσκολες μάχες και υπηρετήσαμε από κοινού το κοινό καλό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Μενεγάκη – Τι σχέση έχει το σεξ με τη μητέρα της;

Πάνος Μουζουράκης – Η ανατρεπτική εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά τον ερχομό της κόρης του