in

AngryAngry

«Συγγνώμη» Πατούλη για το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο – «Ήταν μια κακή στιγμή»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, λίγη μόλις ώρα μετά τη διαρροή από το Μαξίμου για την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε χθες σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ η χώρα έδινε μάχη με τις φωτιές, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

  • «Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης, ενώ η ΝΔ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το εάν θα εξακολουθήσει να στηρίζει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει:

  • «Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρησή μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκλησή τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν, σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

13 Comments

    • Σοβαρα;;; Λολ ρε παιδια οποιος ειναι στο δήμο ενα ελεος σας υποτοιμς οσο δεν παει !!! Κυκλοφορεί κ φωτο με θωλομενο το ρολοι μη δειτε οτι κανει 39χ κ ζηλεψετε

  1. Οτι ναναι μονο ο Κατσουλης και η Κορινθιου , αρκει να μαζεψει ψηφουλακια η απολυτη ξεφτιλα και απαξια σε ολα .

  2. Μια ακαλλιέργητη μαζα έχει στενό ορίζοντα σκέψης και όσο η σκέψη του περιορίζεται σε ασήμαντες ασχολίες τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να αντιδρασει. ΕΠρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε η πρόσβαση στην πραγματική γνώση να γίνει ολοένα δυσκολότερη για τους πολλούς. […]
    Θα χρησιμοποιείται η πειθώ και όχι η ωμή βία. Θα προβάλλονται μαζικά, μέσω της τηλεόρασης, «ψυχαγωγικά» προγράμματα που θα κολακεύουν πρωτίστως το συναίσθημα και τα ένστικτα. Το πνεύμα θα απασχολείται με ό,τι ελαφρύ, ασήμαντο, παιδαριώδες.

  3.  Σε ένα περιβάλλον ακατάσχετης φλυαρίας με αδιάκοπη μουσική υπόκρουση η ανάπτυξη της σκέψης θα παρεμποδίζεται. Το σεξ θα τεθεί στην πρώτη γραμμή των ανθρωπίνων ενδιαφερόντων — δεν υπάρχει καλύτερο κοινωνικό ηρεμιστικό!
    Γενικά, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποβάλουν τη σοβαρότητα από την ύπαρξη, να γελοιοποιήσουν τα υψηλά ιδανικά, να καλλιεργήσουν μια διαρκή απολογία της ελαφρότητας, έτσι ώστε η διαφημιστική ευφορία να γίνει το μοντέλο της ανθρώπινης ευτυχίας

  4. Μόνο αν συγκριθεί με τη Δούρου βγαίνει καλύτερος. Ο Σγούρος ήταν ανύπαρκτος. Αν όμως κάποιος έχει απαιτήσεις από τον Περιφερειάρχη, τότε ο Πατούλης δεν είναι επαρκής και αναζητά την προβολή παρά να κανει ουσιαστικό έργο.

  5. Δύσκολα θα κερδίσει αν του βάλουν σοβαρο αντίπαλο. Ακομα χειρότερα ο Μπακογιάννης που θα χάσει σίγουρα. Είναι ένας κακός και απών δήμαρχος. Δεν έχω ακούσει κανένα να είναι ευχαριστημενος από Μπακογιάννη. Ο Μητσοτάκης τον βαζει αναγκαστικά αλλά θα χάσει τον Δήμο.

Αυτή είναι η αποθήκη που έγινε η έκρηξη στη Νέα Αγχίαλο – Τι περιείχε

“Συλλαλητήριο” για Σφακιανάκη – Μισό εκατομμύριο Έλληνες για την επιστροφή του