in

CuteCute AngryAngry

Συνέβη στο Instagram – Bodybuilder μετέδωσε ζωντανά την εκτέλεση της πρώην συζύγου του

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν την κηδεία μιας γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στη Βοσνία κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής στο Instagram.

  • Ένα φρικιαστικό περιστατικό συγκλόνισε τη Βοσνία και έχει τραβήξει τη διεθνή προσοχή καθώς χιλιάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν στην κηδεία της Nizama Hecimovic, μιας γυναίκας που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύντροφό της κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στο Instagram.

Η σοκαριστική πράξη έχει πυροδοτήσει οργή και ανανέωσε εκκλήσεις για δράση κατά της γυναικοκτονίας και της βίας κατά των γυναικών στη βαλκανική χώρα.

  • Το φρικτό περιστατικό σε live μετάδωση

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ο Nermin Sulejmanovic, ο πρώην σύντροφος του Nizama Hecimovic, μπήκε στο Instagram για να μεταδώσει μια ζωντανή ροή που θα προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το έθνος.

  • Ο Σουλεϊμάνοβιτς είπε ανατριχιαστικά στους οπαδούς του: «Θα δείτε πώς μοιάζει με ζωντανή δολοφονία», προτού πυροβολήσει τον Χετσίμοβιτς στο μέτωπο με ένα πιστόλι, ενώ τα κλάματα ενός παιδιού αντηχούσαν στο βάθος.

Περίπου 12.000 θεατές παρακολούθησαν τη φρικτή πράξη, η οποία συνοδεύτηκε από ανησυχητικά σχόλια από τον Σουλεϊμάνοβιτς. Το πρόσωπο του θύματος έδειχνε τα σημάδια της βίας που είχε υποστεί, με ματωμένα και παραμορφωμένα χαρακτηριστικά που προέκυπταν από τις βάναυσες γροθιές που είχε υποστεί.

  • Μια Μητρική Αγάπη και Τραγικό Τέλος

Λίγες εβδομάδες πριν από τον τραγικό θάνατό της στην πόλη Gradacac, η Nizama Hecimovic μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία του ποδιού της μικρής κόρης της στα social media.

  • Στη λεζάντα, εξέφρασε τη βαθιά επίδραση που είχε το παιδί της στη ζωή της, δηλώνοντας ότι ένα μωρό κάνει «το μέλλον για το οποίο αξίζει να ζεις». Δεν ήξερε ότι αυτό το μέλλον θα συντομευόταν με τόσο βάναυσο τρόπο.

Η μικρή επέζησε από θαύμα από τον πυροβολισμό αλώβητη, αλλά η μητέρα της έχασε τραγικά τη ζωή της από τα χέρια του πρώην συντρόφου της. Το περιστατικό άφησε την κοινότητα να ταράζεται από το σοκ και τη βαρβαρότητα της πράξης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σπάνια εικόνα – Μπέζος και Τσαλίκη σε χαλαρή στιγμή με γνωστό ζευγάρι

Οριστικοποιήθηκε – Αυτό θα είναι το πάνελ της Μελέτη