in

LOLLOL

Συνέβη στην Ανδραβίδα – Ατζαμήδες… δράστες ανατίναξαν ATM χωρίς να πάρουν χρήματα!

Με ιδιαίτερη προσοχή οι αρχές στην Ηλεία εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν συλλέξει, σε μια προσπάθεια να φτάσουν πιο κοντά στα ίχνη των δραστών που ανατίναξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής το ATM της Εθνικής Τράπεζας, που βρίσκεται τοποθετημένο σε super market σε κεντρικό σημείο της Ανδραβίδας.

Μετά από μερικά λεπτά οι δράστες που αποδείχθηκαν… ατζαμήδες, εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και έφυγαν από το σημείο χωρίς να καταφέρνουν να αποσπάσουν τα χρήματα από το μηχάνημα.

Οι τρεις άνδρες στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε αγροτική περιοχή στο Τραγανό, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της επίθεσης όπου και εγκατέλειψαν το λευκό SUV βάζοντάς του φωτιά για να εξαφανίσουν κάθε τους ίχνος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, περίμεναν ακόμα δύο συνεργοί τους σε δεύτερο όχημα όπου επιβιβάστηκαν και οι υπόλοιποι τρεις και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί ο τρόπος της δράσης τους καθώς έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη των δραστών του ΑΤΜ που απέσπασαν 243.000 ευρώ από ΑΤΜ στο Πεταλίδι της γειτονικής Μεσσηνίας τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της σύνδεσης των δύο υποθέσεων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ξέφυγε η παραβατικότητα των ανηλίκων – Kυκλοφορούν με μαχαίρια σε γειτονιές της Αττικής

Ακρίβεια – Απαισιόδοξοι οι Έλληνες. Τι δείχνει έρευνα του ΙΟΒΕ