in

Συνελήφθη ο δράστης του νέου μακελειού στη Σερβία – Τσακώθηκε με τους φίλους του και σκότωσε 10 ανθρώπους

Ο νεαρός ο οποίος φέρεται να διέπραξε αλλεπάλληλες επιθέσεις χρησιμοποιώντας αυτόματο τουφέκι σε χωριά της Σερβίας χθες Πέμπτη το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 15 συνελήφθη από την αστυνομία, μετέδωσε πριν από λίγη ώρα το σερβικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

  • Χθες βράδυ, σε τρία χωριά, κοντά στη Μλαντένοβατς, περίπου 60 χιλιόμετρα νότια της σερβικής πρωτεύουσας, νεαρός 21 ετών, γιος στρατιωτικού, άνοιξε πυρ με αυτόματο τουφέκι μέσα από όχημα εν κινήσει προτού απομακρυνθεί αυξάνοντας ταχύτητα, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση RTS και άλλα ΜΜΕ.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ένας αστυνομικός και η αδελφή του.

  • Σήμερα, προτού καν ανατείλει ο ήλιος, εκατοντάδες αστυνομικοί χτένιζαν την περιοχή, ενώ ελικόπτερο εφοδιασμένο με προβολέα έψαχνε επίσης τον δράστη, διαπίστωσε φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου επιτόπου.

Σύμφωνα με το RTS, στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 600 αστυνομικοί, ανάμεσά τους μέλη ειδικής μονάδας επέμβασης της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Ο δράστης είναι ο 21χρονος Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος είναι γιος αξιωματικού του στρατού που υπηρετεί στο Βελιγράδι. Στα social media κυκλοφορεί μάλιστα η παρακάτω φωτογραφία για τον δράστη της επίθεσης.

  • Όπως αναφέρεται, ο Ούρος είχε ένα καυγά με φίλους του σε μια αυλή σχολείου όπου βρίσκονταν στο χωριό Ντούμπονα. Πήγε σπίτι του, πήρε ένα καλάσνικοφ, επέστρεψε και από το αυτοκίνητο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παντρεύτηκε η Ερασμία Μάνου με τον φυλακισμένο σύντροφό της – Τα πρώτα λόγια

Γιώργος Παπαδάκης – Ξεκαθαρίζει για το debate: «Άκουσα ότι εγώ ζητησα από τον σταθμό να πάω. Καμία σχέση με την πραγματικότητα»