in ,

Συνεχίζει την «κούρσα» ανόδου το Open – Μεγάλο το ενδιαφέρον των διαφημιστικών προς τον Κοκλώνη

Δεν έχει μόνο την ταμπέλα του επιτυχημένου έχει και τη φήμη του γουρλή.

  • Από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως ο Κοκλώνης αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό του Open το κανάλι βλέπει νούμερα που δεν είχε δει ούτε την πρώτη του σεζόν που είχε γίνει και η μεγάλη επένδυση Σαββίδη σε πρόσωπα και προγράμματα.

Τρίτο με μισή μονάδα διαφορά από το δεύτερο Mega με την πανάκριβη και τεράστια ταινιοθήκη ήταν το Open την εβδομάδα που πέρασε ενώ ο πάλαι ποτέ κραταιός ΑΝΤ1 νιώθει πλέον την ανάσα της ΕΡΤ1 στην πλάτη του σε ένα καλοκαίρι που ίσως είναι το χειρότερο του καναλιού από πλευράς τηλεθέασης.

  • Συγκεκριμένα σύμφωνα με το εβδομαδιαίο τηλεβαρόμετρο της Nielsen η κατάταξη από 14 έως 20 Αυγούστου είχε ως εξής: Alpha  12,1%, Mega με 10,6%, Open 10,1%, ΣKΑΪ 9,7%, Star 8,5%, ANT1 6,8%, ΕΡΤ1 6,7%.

Τώρα ο ΑΝΤ1 είναι τελευταίος ανάμεσα στα ιδιωτικά την επόμενη εβδομάδα λογικά θα είναι κάτω και από Κρατικό κανάλι που παρουσιάζει μια συμπαθητική δυναμική τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά στο Open μαθαίνω από καλά πληροφορημένες πηγές πως ήδη το ενδιαφέρον των μεγάλων διαφημιστικών και των media shops είναι αυξημένο και φυσικά αυτό οφείλεται αφενός στο καλό πλασάρισμα του καναλιού, αφετέρου στα προγράμματα που στήνονται αλλά και στο εμπορικό τμήμα της Barking Well Media.

 

 

Όσο για χθες; Δείτε τον Αντ1 σε σχέση με την ΕΡΤ στο παρακάτω γράφημα

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Καιρός- Ζέστη και βοριάδες έως 7 μποφόρ σήμερα – Πότε θα εξασθενήσουν οι άνεμοι

Ησαΐας Ματιάμπα – Οι διακοπές με τον γιο και την σύζυγό στην Αλόννησο