in

LoveLove OMGOMG

Συνεχίζει να προκαλεί ο Light για τον Θεοφάνους – «Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται το σεβασμό που παίρνουν»

«Θεωρώ ότι υπάρχουν δύο είδη σεβασμού: ο ανθρώπινος σεβασμός τον οποίο όλοι τον αξίζουμε. Ακόμα και τα ζώα αξίζουν έναν βασικό σεβασμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε σε κάποιον κάτι που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν.

Από εκεί και πέρα βάσει αυτού που είπε ο κύριος Ρέμος, υπάρχει και ο σεβασμός που κερδίζεται. Είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο αυτός. Είναι ο σεβασμός στα επιτεύγματα του καθενός. Όταν δεν μας σέβονται, θεωρώ ότι ο τίτλος τους είναι αχρείαστος να αναφέρεται. Αν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει άλλα άτομα σαν να είναι υπό του ή έχει έναν ανώτερο τίτλο, εμένα δεν μου λέει κάτι όποιος κι αν είναι ο τίτλος του.

Πολλοί άνθρωποι εξαιτίας του υπόβαθρου που έχουν και της δύναμης που μπορεί να έχουν εξαιτίας κάποιας κεκτημένης θέσης, εκμεταλλεύονται τον σεβασμό που παίρνουν από την κοινωνία και δρουν κακοποιητικά. Δεν θεωρώ ότι είναι συνυφασμένη η υψηλή θέση και η κακοποίηση, αλλά πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ασκούν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να συνεχίζουν ανενόχλητοι να το κάνουν για πολλά χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για τον έντονο καυγά που είχε με τον Γιώργο Θεοφάνους κατά τη διάρκεια του τελευταίου live του «Fame Story» με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε για το αν ήταν ασέβεια η συμπεριφορά της Άννας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Μενεγάκη – Η απόφασή της για αλλαγή στην εκπομπή

Η σοκαριστική περιγραφή της 19χρονης που της έκαψε το σπίτι η φίλη της λόγω ερωτικής αντιζηλίας