Η Κλέλια Ανδριολάτου απέδειξε πως δεν είναι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο της τηλεόρασης, αλλά διαθέτει και τεράστια ψυχικά αποθέματα.
- Η ηθοποιός συμμετείχε για πρώτη φορά σε τρίαθλο στο Κατάκολο, τον τόπο καταγωγής της, και μάλιστα σε σκυταλοδρομία μαζί με τους φίλους της, Θοδωρή και Φαίδωνα.
- Μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media, έδειξε στιγμές από τον αγώνα, την προσπάθεια αλλά και τη βράβευσή τους. Όμως αυτό που ξεχώρισε ήταν η ιστορία που αποκάλυψε από τη διάρκεια του κολυμβητικού σκέλους.
Κάποια στιγμή, όπως περιγράφει, σήκωσε το κεφάλι και είδε πόσο δρόμο είχε ακόμη μπροστά της. Τότε ένας κολυμβητής που κολυμπούσε δίπλα της, χωρίς καν να τη γνωρίζει, της είπε: «Συνέχισε, το ’χεις».
Και εκείνη δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Βούτηξε ξανά το κεφάλι στο νερό και πάτησε γκάζι. «Τι να την κάνεις την ψυχή αν δεν την μοιράζεσαι; Όλοι μαζί μπορούμε», έγραψε χαρακτηριστικά, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης.
