in

Συνδικαλιστής ΑΔΕΔΥ για ΕΚΠΑ – Ο αντιπρύτανης επέτρεψε να «σβήσει» ο σέρβερ

Την δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΕΚΠΑ) έδωσε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Παντελής Βαϊνάς, όσον αφορά στην διακοπή λειτουργίας των σέρβερ μετά από κινητοποίηση για να μην γίνουν οι εξετάσεις των φοιτητών εξ’ αποστάσεως λόγω κατάληψης.

  • Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος και ήταν παρών στην κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών το πρωί της Δευτέρας (12/02/2024) μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ έδωσε το πράσινο φως.

«Υπήρξε μια διαπραγμάτευση με τον αντιπρύτανη Ευστάθιο Ευσταθόπουλο για να κλείσει για συμβολικούς λόγους για λίγη ώρα ο σέρβερ. Το δέχθηκε ο κ. Ευσταθόπουλος και έκανε διακοπή του σέρβερ εξ αποστάσεως. Ήταν μια συμβολική ενέργεια», είπε και πρόσθεσε ότι αν ο αντιπρύτανης είχε αρνηθεί δεν θα είχαν κάνει τίποτα.

  • Χαρακτήρισε επίσης ένδειξη πυγμής από τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ την απόφαση να τεθεί σε αναστολή καθηκόντων ο υπάλληλος που δήλωσε ότι συμμετείχε στο σαμποτάζ στον σέρβερ.

Αυτή την ώρα στο ΕΚΠΑ γίνεται μάλιστα εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αναστολή καθηκόντων στον επί 19 χρόνια εργαζόμενο στο Πανεπιστήμιο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο κόσμος το χε τούμπανο – Τραγουδιστές το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Προκαλεί πρώην σύντροφος κορυφαίου παίκτη της ΑΕΚ …σχεδόν γυμνή να… (Εικόνα)