in

Συναγερμός – Τι συμβαίνει τελικά με την απαγωγή του 2χρονου Γιώργου;

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στο “Χαμόγελο του παιδιού” για υπόθεση αρπαγής ενός ανήλικου αγοριού, δυο μόλις ετών από τον  ίδιο τον πατέρα.

  • Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του παιδιού» προχώρησε σήμερα 5/10/2023 στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στις 26/08/2023 ο πατέρας του Λυμπερόπουλου Γιώργου, 2 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

 

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα 5/10/2023 στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Λυμπερόπουλος Γιώργος έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1 μέτρο και 14 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φοράει.

  • Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η όμορφη «Παγιδευμένη» που φέτος βλέπουμε στο «Ναυάγιο»

«Η Μάγισσα» – Αποχαιρετά αιματοβαμμένη και πρόωρα τη σειρά….