in

AngryAngry OMGOMG

Συναγερμός στη Νέα Αγχίαλο – Ελεγχόμενες εκρήξεις πυρομαχικών στην 111 Πτέρυγα Μάχης

Την προσοχή στους κατοίκους της Νέας Αγχιάλου για ελεγχόμενες εκρήξεις που θα ξεκινήσουν αύριο, Τρίτη, και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής εφιστά η 111 Πτέρυγα Μάχης.

Με ανακοίνωση της διοίκησης στην 111 Πτέρυγα Μάχης, γνωστοποιείται προς τους κατοίκους της Νέας Αγχιάλου ότι από αύριο, 24 Οκτωβρίου 2023 μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και τις ώρες από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν ελεγχόμενες εκρήξεις για την καταστροφή μη εκραγέντων πυρομαχικών εντός της περιοχής πυρομαχικών της 111 ΠΜ, στη θέση «Καράμπα»

Εφιστάται η προσοχή όλων για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και κυρίως ο αποκλεισμός και η εκκένωση της περιοχής (ζώνη ασφαλείας) και εκτός της περιοχής «Καράμπα» και σε απόσταση 1.000 μέτρων περιμετρικά των μη εκραγέντων πυρομαχικών.

Επίσης απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της επιχείρησης η πρόσβαση/είσοδος εντός της επικίνδυνης περιοχής, πέραν των πυροτεχνουργών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΓΟΥΡΝΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΣ, ΣΕ ΦΑΤΣΑ, ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ.

    Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΑΨΑΝ ΚΙ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ.

    Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ.
    ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΣΟ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΣΟ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ
    ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ Ο ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΜΟΣΧΟΣ Ο ΣΙΤΕΥΤΟΣ.

    Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΓΚΑΦΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ) ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ. ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΧΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (2003-2014) ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ. ΟΛΟΣ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ.

    Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΝΗ (ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ) ΜΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΤΟ 2015-2019 ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΗΝ ΝΔ.

Βάσω Λασκαράκη – «Αισθάνομαι αγωνία και χαρά – Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι το γούρι μου»

Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Μπορεί να με έχεις λυγίσει και τσακίσει μάντεψε όμως ποιος θα νικήσει»