Συναγερμός σε εμπορικό της Θεσσαλονίκης – Νεκρή 20χρονη τρανς κοπέλα στον φωταγωγό

1 Min Read

Σοκ προκάλεσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο εντοπισμός της σορού μιας 20χρονης σε φωταγωγό εμπορικού κέντρου, το πρωί της Τρίτης.

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, καθώς τα αρχικά στοιχεία της υπόθεσης δημιούργησαν αρκετά ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ανήκει σε μια 20χρονη τρανς γυναίκα. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να προχωρήσουν σε ενδελεχή έρευνα για την ταυτοποίησή της, καθώς υπήρχε διαφοροποίηση ανάμεσα στα στοιχεία που αναγράφονταν στα επίσημα έγγραφα και στην ταυτότητα φύλου του ατόμου.

Ωστόσο, όσο προχωρούν οι έρευνες, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να απομακρύνεται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία που να παραπέμπουν σε δολοφονία ή σε συμμετοχή τρίτων προσώπων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η πτώση έγινε από όροφο του κτιρίου, πιθανότατα από τον όγδοο, ενώ η σορός παρέμεινε για αρκετές ώρες στον ακάλυπτο χώρο, μέχρι να εντοπιστεί.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, με τις έρευνες να συνεχίζονται προκειμένου να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 20χρονη.

Share This Article