in

Συμβαίνει Τώρα – Στο Λιμάνι του Ηρακλείου το Blue Horizon. Συγκεντρωμένοι δεκάδες συγγενείς των επιβατών (φωτο)

Με επτά ώρες καθυστέρηση έφτασε στο Λιμάνι το πλοίο- Οργισμένοι οι επιβάτες και οι συγγενείς τους.

 

Στην Κρήτη και το Ηράκλειο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το Blue Horizon.Στο λιμάνι κατέφτασαν δεκάδες συγγενείς των επιβατών, που βρίσκονται στο πλοίο από το βράδυ της Τρίτης όταν και εκτυλίχθηκε το σοκαριστικό συμβάν με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

  • Οι συγγενείς δεν μπορούν να κρύψουν το σοκ τους από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τις εγκληματικές ενέργειες που οδήγησαν στον θάνατο του Αντώνη. Μάλιστα όπως συζητούσαν, οι επιβάτες του πλοίου ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.Παράλληλα τόσο οι συγγενείς, όσο και οι επιβάτες, εξέφρασαν την πλήρη οργή τους για τη στάση του καπετάνιου που δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις τους για να σωθεί ο 36χρονος αλλά και του πληρώματος που στέρησε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο τόσο άδικα.

 

Υπενθυμίζεται ότι το καράβι, αμέσως μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, απέπλευσε από το λιμάνι του Πειραιά και ακολούθησε διαδρομή 42 λεπτών, παίρνοντας την πορεία της επιστροφής μετά την εντολή εισαγγελέα και ενώ βρισκόταν ήδη 62 λεπτά στην πορεία του.

 

  • Με τη επιστροφή του πλοίου στον λιμένα του Ηρακλείου, συνελήφθη ο καπετάνιος μαζί με άλλα τρία μέλη του πληρώματος.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Flashnews, το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι Πειραιά για Ηράκλειο στις 03:45 τα ξημερώματα με νέο πλήρωμα και νέο καπετάνιο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Με Δημόσια Δαπάνη η κηδεία του Αντώνη Καρυώτη

Το χρησιμοποιείς ; Πέταξε το. Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό προϊόν