in

CuteCute CryCry AngryAngry

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Σοκ στην Κω. Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια

Τραγικό το φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε εντός του έλους των Αλυκών. Μη συνεργάσιμος παραμένει ο 32χρονος συλληφθείς από το Μπαγκλαντές, ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο δείχνει να ολοκληρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνκσκα από την Πολωνία η οποία εργαζόταν για την σεζόν σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι και τα ίχνη της χάθηκαν από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/06), εθελοντές διασώστες, εντόπισαν μία σορό εντός του έλους των Αλυκών, στο Τιγκάκι της Κω. Βεβαίως ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο σπεύδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν μεταβεί στο νησί. Όλα όμως δείχνουν όπως και μία πρώτη μακροσκοπική εκτίμηση πως παραπέμπουν στην άτυχη κοπέλα.

  • Δυστυχώς το γεγονός ότι χθες βρέθηκε πεταμένο το κινητό της και χωρίς την κάρτα SIM είχε μετατρέψει την πεποίθηση σε απόλυτη βεβαιότητα για την τέλεση εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της 27χρονης Αναστάζια.

Ο συλληφθείς για την αρπαγή της 32χρονος άντρας από το Μπαγκλαντές παραμένει μη συνεργάσιμος, ενώ από κοντά έχουν οι αστυνομικοί και τον συγκάτοικό του. Ο ίδιος ο συλληφθείς άλλωστε έχει διαψευστεί για τους ισχυρισμούς του και από βιντεοληπτικά υλικά που δείχνουν ότι πήγε στο σπίτι του την κοπέλα και από τα ευρήματα των αστυνομικών στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ξανθές τρίχες, αποτσίγαρα και μία μπλούζα με κηλίδα αίματος που μαζί με το κινητό της έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Άλλωστε ο ίδιος έχει αμυχές στο σώμα του, στα χέρια και στον λαιμό, που παρά τους αμήχανους ισχυρισμούς του είναι προφανές ότι παραπέμπουν σε τραύματα πάλης με το θύμα.

Υπήρχαν ακόμη μαρτυρίες πως μετά από αυτή την νύχτα είχε στα ρούχα του τριβόλια και αγκάθια που παραπέμπουν σε παραμονή του στο ύπαιθρο, όπου ενδεχομένως οδήγησε την άτυχη κοπέλα, κάτι που μετά από αυτές τις εξελίξεις ενδεχομένως να αναγκαστεί πλέον να εξιστορήσει στους αστυνομικούς, αφού το πρωί της Δευτέρας (19/06) αναμένεται να οδηγηθεί και ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθεί.

Πλέον έχει φτάσει στην Κω και η μητέρα της Αναστάζια μαζί με ιδιωτικό ντετέκτιβ που έχει προσλάβει από την χώρα της. Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και συνεχείς πιέσεις δέχονται οι ελληνικές Αρχές από την Πρεσβεία της Πολωνίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ντετέκτιβ στη Κω – «Είμαστε επικεντρωμένοι στο να βρούμε την Αναστάζια ζωντανή»

Μαντώ Γαστεράτου – Αυτή τη φωτογραφία της δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ κανείς…