Σύλληψη στο κέντρο της Αθήνας – Εγγονή γνωστού πολιτικού με χειροπέδες για ναρκωτικά

1 Min Read

Ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής και το σκηνικό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κάθε άλλο παρά… κατανυκτικό ήταν. Μια 26χρονη, εγγονή γνωστού πολιτικού που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, βρέθηκε στο επίκεντρο ελέγχου της Αστυνομίας μαζί με έναν φίλο της, γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα. Ο έλεγχος έβγαλε “λαβράκι”.

 

  • Στην κατοχή του φίλου της εντοπίστηκε στιλέτο και φυσίγγιο, ενώ η ίδια είχε μαζί της μικροποσότητα κάνναβης, περίπου 3 γραμμάρια. Το περιστατικό δεν άργησε να πάρει διαστάσεις, όχι μόνο λόγω των ευρημάτων, αλλά και λόγω του ονόματος που συνοδεύει την υπόθεση. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

 

Και κάπου εκεί ξεκινά η δεύτερη ανάγνωση. Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι μόνο το γεγονός. Είναι και το βάρος του επωνύμου. Είναι οι συνειρμοί, οι συζητήσεις, οι συγκρίσεις. Η ουσία όμως μένει ίδια. Μια ακόμη υπόθεση που φέρνει στο προσκήνιο τη χρήση ουσιών και την οπλοκατοχή σε νεαρές ηλικίες.

 

 

Και ένα ερώτημα που επανέρχεται – πόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγει μια κατάσταση, πριν γίνει είδηση.

Share This Article