in

Συλλήψεις φυγόποινων σε Πύλο, Χαλκίδα και Ζάκυνθο

Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ένας 70χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πύλο από αστυνομικούς του τμήματος Πύλου- Νέστορος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

  • Ο ηλικιωμένος φυγόποινος, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για πλαστογραφία και απάτη από το Δ΄ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών κι έτσι θα πρέπει να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Κι άλλες συλλήψεις φυγόποινων

  • Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για κλοπή και διακίνηση ναρκωτικών, εκκρεμούσε σε βάρος ενός άνδρα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στη Χαλκίδα, το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο φυγόποινος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Στη Ζάκυνθο, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απόπειρα κλοπής, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

“Καψόνι” του Μαρινάκη στον Αρναούτογλου – Αλλαγή πλάνων! (Vid)

Νίκος Μουτσινάς – Αυτή θα είναι η νέα του εκπομπή σε μεγάλο κανάλι