in

CryCry AngryAngry OMGOMG

Συγκλονίζουν οι γονείς – “Γιατί σκοτώσατε την Γιολάντα μας;”

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ΄αμελείας για τον θάνατο της 24χρονης Γιολάντας που «έφυγε» από τη ζωή στις 11 Φεβρουαρίου 2020 θα καθίσουν τρεις γιατροί δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής.,

 

  • Η νεαρή κοπέλα «έχασε» τη ζωή της μέσα στο νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί για να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία από την οποία έπασχε. Αμέσως μετά τον θάνατό της, οι γονείς της κινήθηκαν νομικά κατά παντός υπευθύνου, καθώς επέμεναν ότι «έφυγε» από ιατρική αμέλεια.

 

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση άσκησε ποινική δίωξη εναντίον των τριών γιατρών σε βαθμό πλημμελήματος. Οι γονείς της άτυχης Γιολάντας, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και την Εύηη Γιαρκιά περιέγραψαν τα λάθη που έγιναν στη κλινική και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ώστε να δικαιωθεί η μνήμη της. «Όταν το χάσαμε το παιδί μας, είχαμε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ μαζί του και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

 

  • Ξαφνικά εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα, το ψάχναμε απεγνωσμένα. Μας έλεγαν ότι ξεκουράζεται και ότι θα επικοινωνήσει μαζί μας, κάτι το οποίο δεν έγινε.

 

Μέχρι που λάβαμε ένα τηλεφώνημα το απόγευμα, που μας έλεγαν ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση και ότι έχει πάθει ανακοπή και ότι είναι διασωληνωμένο», δήλωσε αρχικά η μητέρα της Γιολάντας στην εκπομπή.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τρόμος Κερατέα – Αδίστακτοι ληστές ακινητοποίησαν ζευγάρι και…

Συναγερμός – Αυξάνεται ο κίνδυνος των ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια