in

OMGOMG

Συγκλονίζει ο Γιώργος Σουξές – «Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ»

“Είχα περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν και δεν το είχα καταλάβει αμέσως” εξομολογείται ο Γιώργος Σουξές. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός στο περιοδικό “Λοιπόν” με αφορμή την υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη καθώς και τις κρίσεις πανικού.

  • Στο παρελθόν είχατε περάσει κάποια κατάθλιψη;

 

Ναι είχα περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν. Δεν το είχα καταλάβει βέβαια αμέσως. Δεν με ευχαριστούσε τίποτα, δεν μου άρεσε τίποτα, με έπιαναν ξαφνικά τα κλάματα. Μίλησα με φίλους μου, πήρα κάποιες γνώμες από ψυχολόγους και γενικά με ξεμπλόκαραν. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν έχασα τη μητέρα μου. Είχα στεναχωρηθεί πολύ με την απώλειά της. Όταν την έχασα, συνειδητοποίησα πόσο με αγαπούσε και πόσο την αγαπούσα κι εγώ.Μου είπαν οι φίλοι μου βγες έξω, κάνε αυτό που σ’ ευχαριστεί. Πήγαινε για ψάρεμα, κάνε βόλτα με το αυτοκίνητο, κοινωνικοποιήσου. Έτσι με ξύπνησαν, γιατί αλλιώς θα βυθιζόμουν όλο και πιο πολύ και θα έχανα τον εαυτό μου. Σιγά-σιγά λοιπόν βρήκα τις ισορροπίες μου ξανά και με τη βοήθεια της δουλειάς τα ξεπέρασα.

  • Είχατε πάθει και κάποια κρίση πανικού

Ναι μια φορά ήμουν στο σπίτι και έπαθα κρίση πανικού. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ. Με πήρε ο αδερφός μου και πήγαμε στον γιατρό και μου έδωσε ένα χαπάκι. Πήρα ένα – δύο από αυτά αλλά στην ουσία ήμουν ήρεμος απ’ έξω και έβραζα μέσα μου. Το χαπάκι δηλαδή σκέπαζε το πρόβλημα, αλλά δεν το έλυνε. Τα σταμάτησα λοιπόν τα χάπια και το πάλεψα μόνος μου και το ξεπέρασα. Με βοήθησε πολύ η δουλειά μου, αλλά και οι φίλοι μου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η χυδαία επίθεση στην Παλιοσπύρου για τα ταξίδια και η απάντησή της

Ο Κικίλιας για θάνατο του Ιωαννίδη – «Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές ζωής»