in

OMGOMG

Συγκλονίζει ο 13χρονος που παρασύρθηκε από οδηγό – «Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε»

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε ένας 13χρονος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, όπου και τραυματίστηκε, όταν το χτύπησε το αυτοκίνητο.

  • Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ο μικρός Πολυχρόνης περιέγραψε στο Star πώς ο νεαρός οδηγός τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, στην οδό Διδυμοτείχου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

«Ένας οδηγός με μαύρο Audi αγνοεί μία πινακίδα STOP από εκεί από τον κεντρικό που ερχόταν. Περνάει, αγνοεί τις διαβάσεις και τα σήματα πεζών και εγώ επειδή είχε κάτι κουτιά εκεί πέρα της ΔΕΗ δεν τον είδα και πήγα να περάσω για να χαιρετήσω κάποιον απέναντι και με πάτησε, ευτυχώς μόνο στο πόδι, δεν με έκοψε», περιέγραψε ο ανήλικος και πρόσθεσε ότι ο οδηγός σταμάτησε και τον ρώτησε αν είναι καλά: «Κατέβηκε να με ρωτήσει άμα πετάχτηκα και εγώ του είπα “ναι”, καθώς τσίριζα από τον πόνο και είπε “εντάξει”, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε».

 

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι «παγίδα» καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά, οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νέα Ιωνία – Τι λέει ο πατέρας του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία. «Αν ακουμπούσε τα καλώδια…»

Ρόδος ΤΩΡΑ – Πρόστιμα στο beach bar με τον σερβιτόρο που «κολυμπά» για να σερβίρει