in

CryCry OMGOMG

Συγκλονίζει η πνευματική μητέρα του 34χρονου πιλότου του μοιραίου καναντέρ Χρήστου Μουλά

«Καλό σου ταξίδι υπέροχο μου πλάσμα, θα σε αγαπώ για πάντα», λέει μιλώντας στο GRTimes η περήφανη πνευματική μάνα του Χρήστου.

  • «Στη φεγγαρόστρατα απόψε εσύ θα ανεβαίνεις στον ουρανό…τελευταίο ταξίδι…Μ αυτό το υπέροχο χαμόγελο που είχες πάντα…καλό σου ταξίδι υπέροχο μου πλάσμα…η πνευματική σου μητέρα όπως με έλεγες και γελούσαμε…θα σ αγαπώ πάντα». Είναι τα λόγια της. Λόγια που δείχνουν το μεγαλείο αλλά και την δύναμη να μιλήσει για την φρικτή απώλεια του.

Πόνος. Θλίψη. Δάκρυα. Η νονά του ενός εκ των δύο πιλότων μιλά στο Στρατή Λημνιό για το πνευματικό της παιδί και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

 

«Ήταν ένα υπέροχο χαμογελαστό πλάσμα, καλό παιδί αγαπούσε όλο τον κόσμο. Μεγάλωσε στα Χανιά και από κει έφυγε φοιτητής στην Ικάρων που ήταν και η πρώτη του επιλογή. Στόχος του το πιο μεγάλο όνειρο. Ήθελε πολύ να γίνει ιπτάμενος, μας το έλεγε πάντα. Δεν φοβήθηκε ποτέ…Έχει μια αδελφή και ήταν παντρεμένος ένα χρόνο περίπου. Η γυναίκα του συνάδελφος του, είναι έγκυος 3 μηνών. Τραγωδία, δεν έχω δύναμη να πω κάτι άλλο δε μπορώ ακόμη να πιστέψω αυτό που συνέβη», λέει και ξεσπά σε λυγμούς.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Backstage εικόνες από τις «Βάκχες» – Η συνάντηση του Μαθιού με τον…πατέρα του

Στα χνάρια του “Instagram” το “TikTok” – Πλέον υποστηρίζει αναρτήσεις μόνο με…