in

OMGOMG

Συγκλονίζει η Κονιτοπούλου – «Σκεφτόμουν ότι δεν είχα καμία αξία, ότι είμαι ένα τίποτα»

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε σήμερα η Στέλλα Κονιτοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

«Εγώ είχα μία υπερβολική κόπωση κι ήθελα να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη στο κρεββάτι και δεν ξεκουραζόμουν ποτέ. Είχα αϋπνίες, όμως γενικότερα είχε αλλάξει όλη μου η ζωή. Οι δικοί μου άνθρωποι το παρατήρησαν, ο σύζυγος και η κόρη μου. Και για εμένα ήταν κάτι καινούργιο και δεν μπορούσα να κάνω διάγνωση η ίδια στον εαυτό μου», είπε αρχικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είπε στη συνέχεια: «Είχα περιορίσει τα πάντα. Στην αρχή για τρεις μήνες δεν ήθελα καθόλου να βγω έξω, δεν είχα καθόλου σκέψη για τα ωραία πράγματα που αφορούν εμάς τις γυναίκες, δηλαδή να βγω για ένα καφέ με τις φίλες μου, να πάω για ψώνια. Δεν ήθελα τίποτα από αυτά και δεν είχα και καμία διάθεση για αυτά. Μόνο αρνητικές σκέψεις. Δηλαδή σκεφτόμουν ότι δεν είχα καμία αξία, ότι είμαι ένα τίποτα».

Η Στέλλα Κονιτοπούλου ανέφερε τι «πυροδότησε» την κατάθλιψη που βίωσε: «Νομίζω όχι μόνο από την δουλειά. Στην πορεία κατάλαβα, επειδή εκείνο το διάστημα, εκτός ότι σταμάτησαν οι δισκογραφικές και έμεινα μετέωρη, είχα και τον πατέρα μου. Ο πατέρας έπασχε από καρκίνο κι εγώ είχα αναλάβει όλο αυτό. Σήκωσα περισσότερα βάρη από όσα άντεχα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρέντη – Λήστεψαν 15χρονους υπό την απειλή μαχαιριού

Πέλλα – «Στη φάκα» ζευγάρι που έκρυβε χασίς στο όχημά του. Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του