in

AngryAngry OMGOMG

Συγκλονίζει Έλληνας από το Ισραήλ – Είμαστε κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο. Καθαρίζουν εν ψυχρώ παιδάκια και γυναίκες

Τη φρίκη που έχει καθηλώσει τον πλανήτη ζει από κοντά Έλληνας από το νότιο Ισραήλ ο οποίος συγκλόνισε με την μαρτυρία του για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

«Η κατάσταση εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολη. Από χθες στις 6:30 το πρωί βρισκόμαστε σε ένα καταφύγιο με τα δύο πιτσιρίκια. Καταφύγιο εδώ είναι ένα δωμάτιο του σπιτιού που είναι φτιαγμένο από μπετόν», είπε μιλώντας στην ERT ο κ. Μάκης Λεβής.

«Φανταστείτε ότι η κρεβατοκάμαρα του παιδιού σας είναι φτιαγμένη από μπετόν οπότε όλοι μπαίνουμε μέσα σε αυτό. Το δωμάτιο έχει μια πόρτα που κλείνει αεροστεγώς. Αυτό είναι το καταφύγιο. Ουσιαστικά είμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι επειδή πέφτουν συνεχώς ρουκέτες, έχουμε άγνωστο αριθμό τρομοκρατών μέσα στο κράτος του Ισραήλ ακόμα οι οποίοι κυκλοφορούν με καλάζνικοφ και καθαρίζουν εν ψυχρώ κυρίως παιδάκια και γυναίκες» τόνισε και πρόσθεσε ότι «οι τρομοκράτες αυτοί είναι έξω στους δρόμους, τώρα έχουν μπει μέσα σε οικισμούς ενώ χθες έκαναν επίθεση ταυτόχρονη σε 22 οικισμούς».

«Επί 20 ώρες χώριζε τη ζωή και το θάνατο μία πόρτα την οποία δεν κατάφεραν απλά να ανοίξουν»

Επιπλέον ανέφερε ότι «η πεθερά μου ήταν μέσα στο σπίτι της, σε έναν από τους οικισμούς που μπήκαν οι τρομοκράτες. Είχε κλειδωθεί μέσα στο καταφύγιο, στο δωμάτιο λοιπόν αυτό το ειδικό, επί 20 ώρες έχει 6 ανθρώπους με καλάζνικοφ απ’έξω, οι οποίοι έχουν κάνει το σπίτι της αγνώριστο. Δεν υπάρχει σπίτι να δούμε[…]Επί 20 ώρες χώριζε τη ζωή και το θάνατο μία πόρτα την οποία δεν κατάφεραν απλά να ανοίξουν».

«Πρέπει να εξασφαλίσω μια διέξοδο διαφυγής για τα παιδιά μου»

«Εγώ τώρα πρέπει να εξασφαλίσω μια διέξοδο διαφυγής για τα παιδιά μου», δήλωσε ακόμα ο κ. Λεβής που συμπλήρωσε ότι «για την ώρα (τα παιδιά) ξέρουν ότι μας επιτίθενται οι Παλαιστίνιοι της Χαμάς με ρουκέτες, οπότε πρέπει να φύγουμε γιατί αυτό κάνουμε εμείς σε κάθε πόλεμο εδώ, παίρνω τα παιδιά και τα πάω Ελλάδα».

Ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να φύγει μόνος του «Αυτά είναι μόνο σε ταινίες. Εδώ μιλήσαμε τώρα με το στρατό και με την αστυνομία. Βρήκα μία άκρη και με τη συνοδεία στρατού και αστυνομίας ένας κομβόι ανθρώπων θα φύγουμε να πάμε σε ένα πιο ασφαλές σημείο».

«Ξέρουμε σε κάθε οικισμό πάνω κάτω πόσοι είναι νεκροί, στον δικό μας είναι όλοι ζωντανοί. Ευτυχώς έχουμε μόνο δύο τραυματίες, γιατί δεν κατάφεραν να μπουν» τόνισε ακόμα ο κ. Λεβής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόλεμος στο Iσραήλ – Ένοπλη γυναίκα στρατιώτης υποχρεώνει τρομοκράτες να βγάλουν τα ρούχα τους

Βάσω Λασκαράκη – Με τον Σουλτάτο στο Ηράκλειο για τις εκλογές. «Λίγος κρητικός αέρας ακόμη»