in

CryCry

Συγκλονισμένος ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη – «Τον χάσαμε, ήταν μοναχοπαίδι»

Ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης, πέθανε με τραγικό τρόπο, όταν φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αιγαίου στην πλατεία Αττικής. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο υπήρχαν πολλοί καπνοί, καθώς τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

  • Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Τον χάσαμε, ήταν μοναχοπαίδι»

Συγκλονίζει ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη που μίλησε στο star λίγο μετά την είδηση του θανάτου του ανιψιού του.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι» είπε συγκλονισμένος ο θείος του άτυχου δημοσιογράφου.

«Άκουσα μια κυρία που φώναζε “παιδί μου, παιδί μου”» είπε μια γειτόνισσα στην κάμερα του Star.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης, κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για τα Παραπολιτικά. Είχε ξεχωρίσει ως αστυνομικός συντάκτης της νέας γενιάς αφού στο βιογραφικό του είχε πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του 37χρονου δημοσιογράφου αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποσά παιδάκια νεκρά ακόμη; – 5χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Εξιχνιάστηκε το «χρυσό» ριφιφί στη Μύκονο – Ο κλέφτης κυκλοφορούσε με ένα από τα πανάκριβα ρολόγια