in

LoveLove OMGOMG

Συγκλονισμένη η Ελένη Ψυχούλη για την κακοκαιρία Daniel – «Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον»

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην Ελλάδα η οποία άφησε πίσω της αμέτρητες ζημιές, προβλήματα ενώ κόστισε και ανθρώπινη ζωή.

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπεσαν και στο Πήλιο με την κατάσταση στην περιοχή να είναι δραματική.

Η δημοσιογράφος γαστρονομίας και συγγραφέας, Ελένη Ψυχούλη, τα τελευταία χρόνια ζει στον Πλατανιά Πηλίου και μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει. Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο. Είναι βιβλική η καταστροφή. Εγώ δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες, διότι καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έγινε που είναι πρωτόγνωρο».

«Είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια. Είναι βιβλική η καταστροφή και δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες γιατί καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που έγινε. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο» τόνισε μεταξύ άλλων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. οπως αναφερετε ,αλλα οτι κατεκαψαν τα δαση και δεν μπορουν να συγκρατηθουν τα νερα οπως θα ηταν το φυσιολογικο

Μεταμόρφωση ΤΩΡΑ – Παίζουν τα πλάνα από το χωριό και δεν βλέπουν τους εγκλωβισμένους

Η Μαφία δολοφόνησε επιχειρηματία για να της πάρει την περιουσία και έδωσε το πτώμα της στα γουρούνια!