in

CryCry

Συγκινημένη η Γερμανού με τον συνεργάτη της – «Μας διέλυσες, Γιαννάκο»

Την καθιερωμένη στήλη του συνεργάτη της, Γιάννη Κορδώνη, απόλαυσε η Ναταλία Γερμανού αλλά και η ομάδα της εκπομπής της το μεσημέρι της Κυριακής 15/10. Μετά από μία σειρά χιουμοριστικών αποσπασμάτων και σχολίων, η στήλη έκλεισε με το βίντεο της ποδοσφαιρικής ομάδας Νόριτς, που κυκλοφόρησε ο αθλητικός σύλλογος μέσα στη βδομάδα με αφορμή την Παγκόμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Το συγκεκριμένο spot ήταν αρκετό για να κάνει τη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της να συγκινηθούν, καθώς μιλά για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει καθημερινά ένας συνάνθρωπός μας χωρίς αυτό να φαίνεται στη συμπεριφορά του, η οποία πιθανόν να μας ξεγελά.

«Ω ρε φίλε… και ήταν ο χαρούμενος αυτός που είχε τελικά το θέμα. Μας διέλυσες, Γιαννάκο… αλλά να σου πω κάτι; Καμιά φορά και όταν διαλυόμαστε είναι καλό να αφυπνιζόμαστε πού και πού», είπε αρχικά εμφανώς επηρεασμένη η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Ούτως ή άλλως το μήνυμα είναι να έχουμε τον νου μας στον διπλανό μας. Να έχουμε τον νου μας στον διπλανό μας, παιδιά. Τον διπλανό σας και τα μάτια σας», κατέληξε στο σχόλιό της η Ναταλία Γερμανού, περνώντας αμέσως μετά σε διαφημίσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το ατύχημα του κάμεραμαν στην εκπομπή της Μαγγίρα – «Είναι καλά ο άνθρωπος;» (video)

Το πρόβλημα υγείας της Καμπούρη – «Δεν ξέρουμε ακόμη αν η βλάβη θα είναι μόνιμη»