in

Συγκινεί η Ζωή Παπαδοπούλου για την κόρη της – «Πάθαμε σοκ, είπαμε “Αν θέλει ο Θεός θα έρθει” και ήρθε σε 3 βδομάδες»

Συνέντευξη στο Open παραχώρησε η Ζωή Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τη γνωριμία της με τη Χαρούλα Αλεξίου αλλά και την προσωπική της ζωή.

  • «Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Είχα την τύχη να είμαι σε πολύ ωραίες μουσικές σκηνές της πόλης και την τελευταία χρονιά με είδε ο αξεπέραστος Δημήτρης Μητροπάνος, μου έκανε πρόταση και κατέβηκα στην Αθήνα», λέει και συνεχίζει:

«Ονειρευόμουν πάντα να γνωρίσω την Χαρούλα Αλεξίου και συνέβη. Νιώθω ότι είναι η μέντοράς μου, ένα κομμάτι όλης της ζωής μου. Χάρη στη Χαρούλα ξεκίνησα να τραγουδάω. Την είδα και στο Maestro, είναι φανταστική και εκεί», δηλώνει η τραγουδίστρια.

 

«Έχω κάνει κι εγώ μαθήματα υποκριτικής. Είχα δασκάλα τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Φοβόμουν και έτρεμα σαν ψάρι. Μου έλεγε: είναι δυνατόν να είσαι τραγουδίστρια και να μη μπορείς να κάνεις έναν αυτοσχεδιασμό; Τώρα η μικρή μου θα γίνει 4 μηνών. Μόνο ευγνώμων αισθάνομαι. Κάθε μέρα λέω: σε ευχαριστώ, Θεέ μου. Εννοείται ότι μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες έχασα την ελπίδα μου, απογοητεύτηκα. Όταν όμως ήρθε την τρίτη φορά, που δεν το περιμέναμε καν, πάθαμε σοκ», εξομολογείται η Ζωή Παπαδοπούλου και καταλήγει :

  • «Είχαμε πει: αν θέλει ο Θεός να έρθει, θα έρθει. Με το που το είπαμε αυτό, ήρθε μετά από 3 βδομάδες. Ο σύντροφός μου με διεκδικούσε έναν χρόνο, εγώ ήμουν στον κόσμο μου».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ματίκα για Ιορδανίδη – «Το πρώτο ραντεβού ήταν όταν τον κάλεσα σπίτι να δούμε dvd»

Αποκλειστικό – Διευθυντής αστυνομικού τμήματος ο Γκλέτσος. Πότε ξεκινά υπηρεσίες…