in

CryCry OMGOMG

Συγκινεί η μάνα της Τοπαλούδη – Χάρισε τα βιβλία της κόρης της στη βιβλιοθήκη του Δήμου Διδυμοτείχου

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες από την θλιβερή ημέρα που η είδηση για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο ενώ οι διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση απασχόλησαν ακόμη και το διεθνή Τύπο.

 

  • Ακολούθησε ένας “Γολγοθάς” δικαστικών εξελίξεων με την οικογένειά της άτυχης κοπέλας να δίνει αγώνα για τη δικαίωση της μνήμης της. Η ζωή τους έχει αλλάξει δραματικά και όσο ο χρόνος περνά, τόσο η διαπίστωση ότι η Ελένη δεν είναι κοντά τους ως φυσική παρουσία τους βυθίζει καθημερινά σε θλίψη και πόνο ανείπωτο.Ο Γιάννης ο πατέρας της, η Κούλα η μητέρα της και ο μικρός της αδελφός συνεχίζουν να ζουν με τις αναμνήσεις των φωτογραφιών της Ελένης και των προσωπικών της αντικειμένων που παραμένουν σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι. Το δωμάτιο της απείραχτο, θαρρείς πως με έναν τρόπο περιμένουν να επιστρέψει το κορίτσι τους. Η Ελένη δε μένει πια εδώ.

 

Έχει φύγει για το μακρινό ταξίδι και από εκεί ψηλά ζεσταίνει τη ψυχή των δικών της ανθρώπων με το μεγαλείο της δικής της καρδιάς. Ένα σπάνιο πλάσμα φωτεινό, ξεχωριστό, το καμάρι των γονιών της και όχι άδικα. Τα όνειρα τα γέλια οι υπέροχες στιγμές που έζησε η Ελένη ακόμη ηχούν με έναν τρόπο στο σπίτι της.Η μητέρα της Κούλα, αποφάσισε να κάνει μια πολύ συγκινητική κίνηση στη μνήμη της κόρης της όπως η ίδια εξηγεί σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωση.

 

 

 

  • Δείτε την ανάρτηση της:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γωγώ Μπρέμπου για Maestro – «Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να παίξω»

Θύμα απάτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Τι συνέβη;