in ,

CryCry LOLLOL

“Survivor” – To κόλπο του Ατζούν για να βγάζει τα αποτελέσματα που θέλει στις αποχωρήσεις

Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις παικτών στο φετινό «Survivor»; Υποτίθεται πως ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης είναι ο πιο αδιάβλητος σε σχέση με όλους τους προηγούμενους.

 

  • Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική και την έχουν καταλάβει όσοι διαθέτουν τηλεοπτική εμπειρία αλλά και αθλητικές γνώσεις.

 

Όλοι οι παίκτες στο «Survivor» έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Άλλοι είναι καλύτεροι στην ταχύτητα, άλλοι στο κολύμπι κάποιοι άλλοι στην προσπέλαση εμποδίων άλλοι στο σημάδι.

 

  • Οι στίβοι μάχης λοιπόν στην τελική τους φάση προσαρμόζονται ανάλογα με τους υποψήφιους:

 

Αυτούς που θέλει να κρατήσει ο Ατζούν και η παραγωγή στο παιχνίδι τους ευνοεί με αγωνίσματα στα οποία υπερτερούν ώστε να βγει ο πιο «αδύναμος κρίκος».

 

Οι στίβοι μάχης λοιπόν και τα αγωνίσματα δεν είναι από πριν προκαθορισμένα αλλά αποφασίζονται μετά τον τελικό σχηματισμό της ομάδας της αποχώρησης.

 

  • Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρεθεί εκτός παίκτης που δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά αλλά συνεισφέρει τα μέγιστα στο ριάλιτι και στην ίντριγκα.

 

Και φυσικά όπως σας έχω γράψει οι ψηφοφορίες κάποια στιγμή θα επιστρέψουν… Και εκεί οι αντιδράσεις όσων έχουν ήδη βρεθεί εκτός θα είναι πολύ μεγάλες…

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ο Γουμενίδης «γλεντάει» το δήθεν ξέσπασμα του Ατζούν «Τους πληρώνει για να τους κράζει;»

Ο άγνωστος «υπερήρωας» που ξηλώνει τα ραντάρ ταχύτητας στους δρόμους