in ,

LOLLOL LoveLove OMGOMG

Survivor Spoiler – Οριστικό. Μετά το ρεπορτάζ μας αποβλήθηκε η Σκαφίδα

Με απόφαση του Τούρκου παραγωγού η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβλήθηκε από το Survivor All Star για παραβίαση όλων (σχεδόν) των κανονισμών.

Το βίντεο που διέρρευσε, άλλωστε, αποκλειστικά από το nassosblog.gr (πάτα εδώ) δεν άφηνε κανένα άλλο περιθώριο στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Από τη στιγμή που ο ίδιος παραδέχτηκε πως απέβαλλε την Δαλάκα χωρίς αποδείξεις, οποιαδήποτε άλλη κίνηση και με αποδείξεις ολοφάνερες αποτελεί για τον ίδιο εύκολη επιλογή. Κάπως έτσι αποβλήθηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Πηλίδης και ο Γκότσης, κάπως έτσι αποβλήθηκε με ακόμα πιο συνοπτικές διαδικασίες η Αφροδίτη Σκαφίδα.

  • Ο Ατζούν, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε έξαλλη κατάσταση με τους συνεργάτες του στην παραγωγή για το απόλυτο μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό Survivor All Star και την απόλυτη αναρχία αναφορικά με την επιβολή και τήρηση των κανονισμών από τους παίκτες.

 

Survivor Spoiler – Αποβολή Σκαφίδα

Πάμε, λοιπόν, στη διαδικασία… Ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού και μάλιστα χωρίς την παρουσία της Αφροδίτης Σκαφίδα, η οποία οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο αμέσως μετά τη διεξαγωγή και του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία. Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες την απόφαση του Ατζούν, που δεν είναι άλλη από την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα και την επιστροφή της στην Ελλάδα. Οριστικό και αμετάκλητο, πέμπτη αποβολή σε μια σεζόν…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έλενα Χριστοπούλου – Ο στόχος της να επαναφέρει την Ηλιάνα στο STAR

«Το τέρας κυκλοφορεί ανάμεσα στα παιδιά μας» – Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων του Σειραγάκη