in

OMGOMG

«Survivor Spoiler» – Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος για αποχώρηση

 Οι εορτές έχουν κάνει το Survivor να χάσει τη σειρά του. Λογικό είναι. Το Survivor All Star είναι ξανά εδώ όμως. Από Δευτέρα του Πάσχα όμως έχουμε ξανά επεισόδιο με την 3η ασυλία και ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, οι εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο, θα είναι ραγδαίες.

  • Κυρίως, αν προκύψει εντός της εβδομάδας διαρροή νέου βίντεο – σοκ, που δείχνει παίκτη εκ των διεκδικητών του τίτλου να συνομιλεί μέσω κινητού με τον… έξω κόσμο.

Μέχρι τότε, το ενδιαφέρον στρέφεται στις ασυλίες που απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Θυμίζουμε, έχουμε ήδη τρεις υποψήφιους από την περασμένη εβδομάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει από μία ασυλία. Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι οι υποψήφιοι για τους Διάσημους και  Σπύρος Μαρτίκας για την ομάδα των Μαχητών.

Survivor Spoiler – Τρίτη Ασυλία

Ηδη, έχουμε αποκαλύψει τους νικητές της τρίτης ασυλίας. Οι Διάσημοι είναι αυτοί που κάνουν το 2-1 και στελνουν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιό τους για αποχωρηση.

Survivor Spoiler – Τέταρτος Υποψήφιος

Κι εδώ έχουμε ξανά την έκπληξη…

Οσοι περίμεναν πως οι Μαχητές θα έβγαζαν στον τάκο τον Νικόλα Αγόρου, τουλάχιστον σε αυτή την ψηφοφορία, θα απογοητευτούν.

  • Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του και βγαίνει στον τάκο, είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Εδώ, λοιπόν, έχουμε την αντίδραση των Μαχητών απέναντι στον Μπάρτζη, που ίσως προδηλώνει ραγδαίες εξελίξεις, σχετιζόμενες και με την έντονη φημολογία που διακινείται στα Social Media για την έως τώρα στάση του Μπάρτζη στις καταγγελίες για την παραβίαση κανονισμών από συμπαίκτριές του.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σέρρες – Κατέρρευσε από ανακοπή πριν την Ανάσταση και…

Θρήνος στο Ξηρόμερο – Έχασε την μάχη για την ζωή ο 15χρονος Στάθης