in

CryCry LOLLOL

“Survivor Spoiler” – Αυτός αποχωρεί σήμερα! Κλειδωμένο…

Survivor Spoiler 8-6: Κλειδωμένο! Τέλος εποχής για την παρουσία ενός εκ των τριών υποψηφίων λίγο που έφτασε, ωστόσο, πολύ μακρά, ίσως και πέρα από τις δικές του προσδοκίες όταν έμπαινε στο Survivor All Star.

 

Η ψηφοφορία διεξήχθη και όπως ακριβώς σας τα είχαμε προαναγγείλει, εξελίχθηκε σε ντέρμπι έως και την τελευταία στιγμή, καθώς και οι 3 υποψήφιοι βρέθηκαν σε θέση αποχώρησης και έδωσαν μάχη για να την αποφύγουν.

 

 

Ισως η χθεσινή να ήταν πραγματικά η πιο αμφίρροπη ψηφοφορία που έχει διεξαχθεί έως τώρα στο Survivor All Star, αφού αποδείχτηκε πως και οι τρεις υποψήφιοι, δηλαδή Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης, έχουν δυνάμεις στο τηλεοπτικό κοινό, ικανές για όλα…

  • Για 2 εκ των τριών υποψηφίων το ταξίδι στον Αγιο Δομίνικο και το όνειρο για την παρουσία τους στον τελικό συνεχίζεται.

Ενας εκ των τριών έχει ήδη πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα, καθώς αποτελεί παρελθόν για το Survivor All Star. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε στο… νήμα την εκλογική αναμέτρηση της Τετάρτης και είναι ο παίκτης που θα δούμε απόψε να αποχωρεί από το Survivor All Star. Κωνσταντίνος Βασάλος και Νίκος Μπάρτζης παραμένουν στον Αγιο Δομίνικο και τώρα απομένει να γίνει γνωστό αν θα διαλυθούν την Κυριακή οι δύο ομάδες και θα ξεκινήσει η μεγάλη ομαδική ψηφοφορία ή θα έχουμε ακόμα μια αποχώρηση με την τρέχουσα διαδικασία των ομαδικών ασυλιών.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα – Η κόρη μου έπαθε σοκ»

Συναγερμός στην Κεφαλονιά – Κατέπεσε ελικόπτερο. Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο