in

LOLLOL CryCry

“Survivor” – Μια περιουσία έδινε ο Ατζούν για να μπουν μαζί Ντάνος-Βαμβακούση και να ζήσουν τον έρωτά τους

Κάποιοι γνώριζαν. Και γνώριζαν καλά. Δεν είναι καινούργια η ιστορία του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση.

 

  • Είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες κρατώντας φυσικά καλά κρυμμένη την προσωπική ζωή τους. Μάλιστα κάποιες άλλες πληροφορίες λένε πως είχαν υπάρξει και στο παρελθόν ζευγάρι, χώρισαν και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαν. Όπως και να ‘χει για τη σχέση αυτή γνώριζαν οι άνθρωποι του Ατζούν απο εμάς όταν το αποκαλύψαμε απο τις 7 Δεκεμβρίου πρώτοι ΕΔΩ

 

Και απ’ ότι μαθαίνω πριν ναυαγήσουν οριστικά οι συζητήσεις με τον Ντάνο δόθηκε και στον ίδιο αλλά και στην Βαμβακούση κυριολεκτικά μια περιουσία προκειμένου να μπουν στο ριάλιτι και να αποκαλυφθεί εντός αυτού η σχέση τους.

 

  • Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο ο Ατζούν δεν θα έχει κανένα άγχος και έννοια να ψάχνει ανύπαρκτα ειδύλλια και ίντριγκες για να ανέβουν τα νούμερα.

Τώρα ο Ντάνος κοιτάει προς τα αλλού… και συγκεκριμένα προς την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη που είναι αυτή τη στιγμή ο μεγάλος πυλώνας των δυνατών παραγωγών στην Ελληνική τελεόραση. Σύντομα θα σας έχω περισσότερα γι’ αυτή τη συνεργασία , όπως και για όσα έχει υπογράψει στο εξωτερικό. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Μπράβο στον Ντάνο που δεν δέχτηκε να ξεπουλήσει την ιδιωτική του ζωή και αρνήθηκε τα λεφτά του Ατζούν. Πήγε στο πρώτο παιχνίδι, έδειξε τι Παικταράς και Ψυχάρα είναι. Πέρασε όλα τα ζόρια, έφτασε στον τελικό και έκλεισε ένδοξα τον κύκλο του. Έφτασε στην κορυφή, στο πικ, στο ζενίθ. Τέλος!

Τα γράφαμε πριν από 3 μήνες – Καθημερινή γίνεται στο STAR η Δέσποινα Μοιραράκη

Φρικτό τροχαίο με παράσυρση πεζού – Νεκρός 40χρονος