in

“Survivor” – Με πόσα χρήματα επιστρέφει η Αναστασία Τσέρου;

Από το Survivor αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα με ικανοποιητικά χρήματα αλλά κι έναν βαρύ τραυματισμό.

Αρχικά, η 18η εβδομάδα του παιχνιδιού σημαδεύτηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό της, η οποία χτύπησε στο κεφάλι και σφαδάζοντας από τους πόνους οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στην κλινική με τον παρουσιαστή να δηλώνει λίγες ώρες αργότερα ότι η παίκτρια των μπλε αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι, λόγω σοβαρού τραυματισμού.

«Δεν έχω λόγια. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία, δεν έχει σημασία τι χρώμα έχεις απέναντί σου. Η Αναστασία είναι από τις καλύτερές μου φίλες, έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα, είμαι σοκαρισμένος δεν μπορώ να μιλήσω», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης. «Δεν μπορώ να σου περιγράψω πώς νιώσαμε όταν ακούσαμε τη φωνή της, τρέξαμε όλοι. Εύχομαι να είναι καλά και να αποφύγει τα χειρότερα, δεν ξέρω τι να πω, είναι πολύ δύσκολο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Αναστασία Τσέρου είχε συμφωνήσει να λαμβάνει κάθε εβδομάδα χίλια ευρώ κι έτσι μετά από 10 εβδομάδες παραμονής στο Survivor, επιστρέφει στο σπίτι της με αρκετά χρήματα και συγκεκριμένα 10.000 ευρώ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου – «Κάνω την προσευχή μου δυνατά γιατί με κρατάει όρθια»

Καλαμάτα ΤΩΡΑ – Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από αδέσποτη ναυτική φωτοβολίδα στο σπίτι τους