in

Survivor – Η αλλαγή στους κανόνες που ανατρέπει τα δεδομένα – Η αποκάλυψη του Βασάλου

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται για το ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς.Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σήμερα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν περίμενε και που έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιδράσει.Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι πλέον η διαδικασία αποχώρησης παίκτη δεν θα γίνεται όπως τη γνωρίζαμε. Δηλαδή, δεν θα ψηφίζεται ένας παίκτης από τους συμπαίκτες του, θα βγαίνει στον τάκο και ύστερα θα τίθεται στη διάθεση του κοινού για να αποφασίσει.

  • Όπως είπε ο Βασάλος, πλέον θα βγαίνουν υποψήφιοι οι οποίοι θα αναμετριούνται σε έναν αγώνα σε στίβο μάχης και ο πιο αδύναμος θα αποχωρεί.Παρά τα όσα γράφτηκαν κατά καιρούς περί πιθανής ενίσχυσης της παρουσίασης του ριάλιτι, δεν ισχύει απολύτως τίποτα καθώς όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο ένας και μοναδικός παρουσιαστής του φετινού Survivor όπως και τις προηγούμενες σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους παίκτες, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχει κλειδώσει τη συμμετοχή του ενώ και ο Τζέιμς Καφετζής συζητά για συμμετοχή του, αν και ακόμα δείχνει να υπάρχει ένα κόλλημα οικονομικής φύσεως. Η Μαρία Αντωνά επίσης ακούγεται έντονα για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι ενώ και η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έχει κάνει ανάλογες συζητήσεις.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Από τους λίγους αξιόλογους παίκτες που αξίζουν αγωνιστικά και σαν άνθρωπος είναι ο Τζέιμς Καφετζής.
    Αυτός αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, αν πάει τελικά στο Survivor.

Συνεχίζονται οι ενοχλήσεις των δανειοληπτών από τους servicers παρά τις νέες ρυθμίσεις

Δεκατρείς νεκροί από σφοδρή καταιγίδα – Κατέρρευσε η στέγη club