in

“Survivor” – Η επιστροφή της Δαλάκα και η ατάκα για την περσινή αποβολή της

Αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του φετινού κύκλου.Μια από τις παίκτριες της ομάδας των επωνύμων και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε αποβληθεί την προηγούμενη φορά. Λίγο μπει στο αεροπλάνο η αθλήτρια έκανε δηλώσεις στον Σκαϊ.

«Επιστρέφω στο Survivor και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η περσινή συμμετοχή μου άφησε σίγουρα μια απογοήτευση και μια πίκρα. Ήταν άδικο όλο αυτό που έχει γίνει. Κοιτάμε μπροστά, ήταν κάτι που μένει πίσω. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαρία Αντωνά, τα υπόλοιπα παιδιά θα τα γνωρίσω στην πορεία» είπε.

 

Άδικο είναι τι; Ότι έτρωγες κρυφά και επικοινωνούσες με το κινητό;

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών», έχει πει ο Ατζούν για τις αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο.

 

Η φόλα μυρίζει απο τώρα!

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρώην ποδοσφαιρίστρια νεκρή σε βομβαρδισμό

«Επιβιώσαμε από την κόλαση» – Συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών από την τραγωδία