in

OMGOMG

«Survivor All Star» Spoiler – Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι. Aυτός ο παίκτης φαβορί για αποχώρηση

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας μεταφέρουμε πληροφορίες για την εξέλιξη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

  • Ρεκόρ συμμετοχής στην αποψινή ψηφοφορία του Survivor All Star, θα πρέπει να αναμένεται, καθώς… αδημονεί το τηλεοπτικό κοινό, αν κρίνουμε από τον πανικό που επικρατεί στα Social Media, να καθορίσει τις εξελίξεις αναφορικά με τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης.

Μια τετράδα υποωηφίων που κατά σειρά εκλογής αποτελείται από τους Τάκη Καραγκούνια, Σπύρο Μαρτίκα, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Ασημακόπουλος είναι αυτός που εξελέγη ως δεύτερος μετά την απώλεια της δεύτερης ασυλίας και πίσω από την Καρολίνα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που μοιάζει να περιμένει σχεδόν με… οργή τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η αποχώρησή της.

  • Στο προφίλ της Καρολίνας, το ξαφνικό αυτό φλερτ με τον Μάριο σε διάστημα 2 εβδομάδων, ενώ από την Αθήνα έφυγε ως σχετιζόμενη με τον Μπο, μόνο καλό δεν έχει κάνει και αυτή τη δυσαρέσκεια των τηλεθεατών αναμένεται έως ένα σημαντικό ποσοστό να την εισπράξει στην τηλεφωνική κάλπη.

Θα είναι, όμως, αρκετή αυτή η δυσαρέσκεια για να τερματίσει στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας η Καρολίνα, ώστε να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα;

  • Οχι, σύμφωνα με την εκτίμησή μας, η οποία θέλει τον Τάκη Καραγκούνια να αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα φαβορί για αποχώρηση, πληρώνοντας εκείνος από την πλευρά του το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Αποχώρησης της περασμένης τετάρτης.

Μόνο βέβαιο είναι πως όποιο αποτέλεμα κι αν προκύψει από την ψηφοφορία αποχώρησης και ανακοινωθεί από τον Λιανό το βράδυ της Τετάρτης, οι αντιδράσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης – «Προσπάθειες να «θαφτεί» η υπόθεση» καταγγέλλει η οικογένεια

Ναταλία Γερμανού – Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για ανανέωση της συνεργασίας τους