in

CryCry LOLLOL

“Survivor” – Λιποθύμησε όντως ο Σκωτσέζος ή πούλησε παραμύθι;. Τι συνέβη;

Tα πλάνα του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Γειά σου” χθες το πρωί προκάλεσαν… αγωνία για την υγεία του Σκωτσέζου παίκτη Rob James Seymour ο οποίος όπως θα δείτε, λιποθυμά εν ώρα αγώνα!

  • Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, ο παίκτης από τη Σκωτία της ομάδας των Μαχητών, ενώ βρίσκεται στον στίβο μάχης και έχει βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει πόντο για την ομάδα του, την ώρα που βρίσκεται πάνω στην «πίστα» δείχνει να χάνει τις αισθήσεις του με τους συμπαίκτες του να τρέχουν για να τον βοηθήσουν και να διαπιστώσουν τι ακριβώς του έχει συμβεί.

 

 

  • Το τι ακριβώς συνέβη, θα το δούμε σήμερα, όμως εκείνο που μάθαμε από τα πλάνα είναι πώς στο Συμβούλιο, ο Παύλος Παπαδόπουλος δείχνει να είναι πολύ θυμωμένος με τον Rob, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς ότι η λιποθυμία ήταν… fake!

 

Όσο για τον Rob, είναι παρών στο συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Σε άλλα νέα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Φάνης από τους Μαχητές φαίνεται πως έχει ανοίξει… πόλεμο με τη Διάσημη Ασημίνα η οποία δηλώνει on camera ότι εκείνος είναι εριστικός μαζί της. Μένει αύριο να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα σε Φάνη και Ασημίνα.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αισθητός στη Φλώρινα ο σεισμός 4,5 Ρίχτερ

Αριθμός ρεκόρ περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία δύο χρόνια – Ξεπέρασαν τα 10.000