in

Survivor 2024 spoiler – H ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Σήμερα θα δούμε τις νέες περιπέτειες των survivors στον μακρινό Άγιο Δομίνικο με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από εκεί, να αποκαλύπτουν την ομάδα που κερδίζει την ασυλία αλλά και το όνομα του πρώτου υποψήφιου παίκτη προς αποχώρηση.

 

  • Μετά τη συγκινητική αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι, οι παίκτες της μπλε ομάδας προσπαθούν να αποκτήσουν ξανά τις ισορροπίες τους.

 

 

Όμως, οι μέρες που θα μεσολαβήσουν δεν θα είναι αρκετές για κάτι τέτοιο και οι Μαχητές στον υγρό και δύσκολο στίβο μάχης, δεν θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη που τόσο πολύ θέλουν για να έχουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

  • Έτσι, οι Διάσημοι θα πάνε ως νικητές ως απλοί θεατές στο Συμβούλιο του νησιού, μόνο που θα έχουν ανοιχτούς… λογαριασμούς με τους Μπλε, αφού ο Φάνης έχει εκνευριστεί ιδιαίτερα με τη Ζωή η οποία όπως θα δούμε, αρνείται να συνεχίσει τον αγώνα της στον στίβο μάχης.

Οι δύο παίκτες θα κονταροχτυπηθούν κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ανταλλάσσοντας βαριά λόγια, με την ένταση να χτυπάει… κόκκινο! Τα πράγματα θα είναι αρκετά εύκολα για τους Μπλε κατά την ψηφοφορία τους καθώς θα βγάλουν ξανά τον ίδιο υποψήφιο!

  • Ποιος είναι αυτός;

 

Μα φυσικά ο Rob ο οποίος παρά τις αρκετές υποψηφιότητες προς αποχώρηση, δεν έχει βγει εκτός παιχνιδιού καθώς έχει σταθεί τυχερός μέχρι τώρα ενώ στην πρόσφατη μονομαχία του στον στίβο μάχης κατάφερε να στείλει στον τελικό αποχώρησης Σταμάτη και Σωτήρη με τον τελευταίο τελικά να επιστρέφει Αθήνα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρίλερ με βρέφος 3 μηνών που πέθανε αναπάντεχα – «Δεν είχε τίποτα»

Αχαΐα ΤΩΡΑ – Ηλικιωμένη θύμα απατεώνων. Πώς έκαναν φτερά οι λίρες της