in

Survivor 2024 – Σε τραγική κατάσταση ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι μια από τις προσωπικότητες, που έχουν ξεχωρίσει φέτος στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να βρίσκει πάντοτε μια αφορμή να συμμετάσχει στις εντάσεις, που προκαλούνται ανάμεσα στους παίκτες, καθώς είναι πολλά τα περιστατικά, όπου έχει πρωταγωνιστήσει.

Η… αγαπημένη του περίπτωση, φυσικά, είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την οποία τσακώνεται σε κάθε ευκαιρία, μην κρύβοντας την ενόχλησή του με την παρουσία της ακόμη και μπροστά σε όλους τους παίκτες. Ήταν σε συμβούλιο του νησιού, άλλωστε, όταν αποχώρησε έξαλλος και της την «έπεσε» για το ειρωνικό γέλιο της, θεωρώντας πως ήταν προσβλητική απέναντί του.

Και εκείνος, όμως, έχει τις δικές του ιδιαίτερες στιγμές, όπου γίνεται ευαίσθητος. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε έως τώρα από το νησί. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Aira και αποτελεί παρελθόν, με τον Σταμάτη να συγκινείται, καθώς είχαν μια εξαιρετική σχέση μεταξύ τους, αν και η Ιωάννα θα φύγει με… πολύ καλό κομπόδεμα από τον Άγιο Δομίνικο.

«Με την Ιωάννα είμαστε μαζί από την αρχή του παιχνιδιού, όπως και με άλλα παιδιά. Είναι μια πραγματική Survivor, μια πραγματική φίλη, έχουμε περάσει πάρα πολλά και σίγουρα θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες, και κυρίως στην Ιωάννα για τη μαχητικότητα και το ήθος σαν άνθρωπος. Αφήνει κάτι μισό εδώ, είχε μια πολύ κακή μέρα και κάποτε θα ξαναβρεθεί εδώ. Ιωάννα νομίζω, ότι ξέρεις πάρα πολλά», είπε ο Σταμάτης για την φίλη του με δάκρυα στα μάτια και έχασε τα λόγια του, με τους συμπαίκτες του να χειροκροτούν.

Ο Σταμάτης, όμως, παραμένει απαρηγόρητος και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος γύρισε στους ανθρώπους της παραγωγής, μετά το τέλος του γυρίσματος της αποχώρησης, ζητώντας να φύγει κι εκείνος, όντας ψυχολογικά καταρρακωμένος με την αποχώρηση της Ιωάννας. Η ίδια η Ιωάννα και η παραγωγή, τελικά, τον ηρέμησαν και ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν πρόκειται να φύγει από το νησί, συνεχίζοντας να παλεύει με πρώτο στόχο το πάρτι της ένωσης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιάννης Κωνσταντάτος – Ο Έλληνας δήμαρχος που τίμησε ο Πρόεδρος Μπαϊντεν στην Ουάσιγκτον

Ραφαέλα Ψαρρού – Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα ήταν λίγο απρόσεκτη…