in

Survivor 2024 – Ανατροπή. Ο Παπαδόπουλος αποχώρησε από το παιχνίδι

Μετά από σκληρές μάχες στους στίβους μάχης, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να ριχτούν ξανά στη μάχη για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Να θυμίσουμε ότι η νίκη των Διάσημων στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας οδήγησε σε ψηφοφορία τους Μαχητές με τον Rob James Seymour να αναδεικνύεται, τρίτος υποψήφιος.

  • MVP της δεύτερης εβδομάδας αναδείχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης που έδωσε ως τέταρτο υποψήφιο τον Νίκο Γκάνο από την Κόκκινη ομάδα. Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour και Νίκος Γκάνος μονομάχησαν λοιπόν για την παραμονή τους στο Survivor.

Σε αντίθεση με τις κοπέλες της πρώτης αναμέτρησης αποχώρησης από την οποία έφυγε η Ανδριάνα Καγιά, οι άντρες της αποψινής αναμέτρησης αναμετρήθηκαν πρωινή ώρα και όχι βραδινή.

O πρώτος από τους τέσσερις παίκτες που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι ήταν ο Αλέξης Παππάς, ενώ δεύτερος ήταν ο Rob. Έτσι, ήρθε η μεγάλη ανατροπή αφού στην τελική μονομαχία βρέθηκαν ο Γκάνος και ο Παπαδόπουλος με τον τελευταίο τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι.

 

O Νίκος Γκάνος προηγήθηκε στις μονομαχίες με 3-0 σκορ μέχρι που πήρε και την τελική νίκη και κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του στο παιχνίδι. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο πρώτος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Παπαδόπουλο λέγοντας πως φεύγει από το παιχνίδι ένα πολύ καλό παιδί, ένας αγνός άνθρωπος.

 

+

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κίνηση τώρα – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός. Προβλήματα σε όλη την Αττική

Γρεβενά ΤΩΡΑ – Άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν 5 άλογα