in

OMGOMG WTFWTF

Στυλίδα ΤΩΡΑ – Ληστής «μπούκαρε» σε σπίτι και ξέχασε πίσω το… κινητό του

Μεσημέρι Τρίτης το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε γυρίσει στο σπίτι του στον Αχινό Στυλίδας. Είχε προηγηθεί η επίσκεψή τους τον γιατρό και ξάπλωσαν να ξεκουραστούν. Στην κάμερα του MEGA μιλάνε για τον εφιάλτη που έζησαν.

«Τελικά σε μία δόση με ξυπνάει (σύζυγος), λέει «Μας κλέψανε» και σηκώνομαι και από εκεί και πέρα αρχίζει ο Γολγοθάς iο δικός της. Σηκώθηκα και τον βλέπω τρέχει τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να δω το πρόσωπό του», ανέφερε το θύμα διάρρηξης.

  • Η 74χρονη γυναίκα δεν είχε προλάβει καλά καλά να ξυπνήσει και είδε μία αντρική σκιά στην κουζίνα του σπιτιού της. Κατάλαβε ότι είχε μπει κλέφτης. Άρχισε να φωνάζει. Έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα να ξυπνήσει τον σύζυγό της σε κατάσταση σοκ.

«Λεφτά δεν υπήρχανε. Πήρε και κάτι άλλα κέρματα που είχε η σύζυγος, το τηλέφωνο το δικό μου».

Πήγαν να πάρουν το παιδί τους τηλέφωνο, αλλά το κινητό του ηλικιωμένου άνδρα ήταν άφαντο. Κοίταξαν στην πολυθρόνα που το είχαν αφήσει και εκεί διαπίστωσαν ένα απίστευτο σενάριο.

  • «Αυτός άφησε στην πολυθρόνα πάνω τα τηλέφωνα που είχε και πήρε κάποια πράγματα που πρόλαβε. Το δικό μου το τηλέφωνο το πήρε και άφησε ένα άλλο τηλέφωνο αντί του δικού μου».

Ο δράστης πάνω στη βιασύνη του μπέρδεψε τις συσκευές και άφησε πίσω του ένα τρανταχτό ενοχοποιητικό στοιχείο. Το κινητό του.

«Είχα 5.000 από τα παλιά (δραχμές), μου τα πήρε όλα αυτά», ανέφερε το θύμα διάρρηξης.

Ο θρασύτατος κλέφτης φεύγοντας πήρε μαζί του το κινητό του ηλικιωμένου άνδρα, μερικές δραχμές που είχαν κρατήσει στο σπίτι και 70€ που είχαν σε ένα πορτοφόλι για επίσκεψη σε γιατρό.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία, μεταξύ αυτών και το κινητό του δράστη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πυροβολισμοί σε σχολείο – Φόβοι για πολλά θύματα

Η Παντούση απαντά για την κατάσταση του Κακούρη