in ,

LOLLOL CryCry

Στράβωσε το στόμα στα «παπαγαλάκια» – Κανονικά στο β’ μισό της σεζόν το «Just the two of us»

Οι ανακρίβειες που έχω ακούσει και έχω διαβάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πραγματικά απίστευτες. «Αλεξιπτωτιστές» που μπήκαν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για να κερδίζουν τα περίφημα 15 λεπτά δημοσιότητας γράφουν ή ξεστομίσουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι.

 

 

  • Χωρίς πηγές, χωρίς επιβεβαιώσεις, χωρίς ρεπορτάζ. Κανονικά θα βγει στο β’ μισό της σεζόν το «Just the two of us» στον Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και την επιτροπή όπως την ξέρουμε. Το πρόγραμμα είναι από τα πλέον επιτυχημένα του Alpha και ο παρουσιαστής έχει ήδη λίστα με περισσότερα από 70 πρόσωπα που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στο σόου. 

 

Ουρές κάνουν καθώς όλοι τους γνωρίζουν πως η προβολή μέσα από το «Just» είναι μεγάλη και στο παρελθόν ανέστησε πολλές καριέρες. Μάλιστα απ’ ότι μαθαίνω τις επόμενες μέρες θα συναντηθούν και οι συντελεστές και πίσω από τις κάμερες ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις και προετοιμασίες. Θα είναι πολλά τα ονόματα έκπληξη στο επόμενο «Just the two of us» και από εδώ θα τα αποκαλύψουμε σιγά – σιγά.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. * θα πάει ταβάνι

    Πάτος η τηλεθέαση. Κούρασε πια. Όλο τα ίδια και τα ίδια ανούσια τηλεοπτικά προγράμματα.
    Το Just έκανε το κύκλο του. Το βαρέθηκε πολύ ο κόσμος.

Πέφτει η θερμοκρασία – Νέα επιδείνωση καιρού από αύριο

Μέχρι το Μάρτιο η ενημέρωση της Σκορδά – Δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ