in

AngryAngry CryCry LOLLOL OMGOMG

Στον Άρειο Πάγο οι δολοφόνοι της Τοπαλούδη – Οι ισχυρισμοί για να «σπάσουν» τα ισόβια δεσμά

Το έγκλημα με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη το 2018 συντάραξε τη Ρόδο και ολόκληρη τη χώρα. Πέντε χρόνια μετά, οι δύο που καταδικάστηκαν σε ισόβια για τη δολοφονία πηγαίνουν στον Άρειο Πάγο…

  • Το στυγερό έγκλημα αναβιώνει με τους δύο δράστες που καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη, να πηγαίνουν στον Άρειο Πάγο. Μέσα από τους ισχυρισμούς τους, γίνεται αντιληπτό ότι θα προσπαθήσουν να ρίξουν την ποινή, ώστε σε λίγα χρόνια να ανοίξει ο δρόμος για την ελευθερία τους. Όπως έκρινε το πρωτόδικο δικαστήριο αλλά και το Εφετείο, η Ελένη Τοπαλούδη υπέφερε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια τους.

Ενώπιον του ΣΤ’ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου θα εκδικαστούν, εκτός απροόπτου, την 19η Σεπτεμβρίου 2023, μετά από αναβολή, οι αναιρέσεις που άσκησαν ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του Aλβανικής καταγωγής, που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Στους δύο κατηγορούμενους δεν έχει αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Ο 26χρονος έχει αιτηθεί στον Αρειο Πάγο να του επιτραπεί η αυτοπρόσωπη παρουσία στη διαδικασία. Οι δύο καταδικασθέντες προσπαθούν να σπάσουν τα ισόβια για ένα στυγερό έγκλημα που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

«ALL Star Survivor» – Ο Ατζούν την ανακοίνωσε! θα μπει για τρίτη φορά η…

Κλειστές λωρίδες στην Αττική Οδό εξαιτίας ενός ανίκανου φορτηγατζή