in

Στον ανακριτή ο 56χρονος από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της συντρόφου του

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα (22.1.2024) ο 56χρονος που συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια και κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του για τουλάχιστον 7 χρόνια.

  • Ο 56χρονος από την Αλβανία έπεσε στα χέρια των Αρχών προχθές Σάββατο, μετά την καταγγελία που έγινε στις 15 Ιανουαρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 8 ετών.

Μάλιστα, ο 56χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, είχε και επαφή μέσω των social media με την 14χρονη.

  • Κατάφερε να την πείσει να του στείλει μία γυμνή φωτογραφία και στη συνέχεια την εκβίαζε με το επίμαχο υλικό, ενώ το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης γνώριζε την μητέρα του κοριτσιού και παρόλα αυτά προέβαινε στο ανοσιούργημα με το κοριτσάκι.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, κατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, έγινε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου Αλβανού και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Παρασκήνιο – Το Open ενισχύει το “Επί Τόπου”. Δυο σημαντικές προσθήκες στην εκπομπή

Αποκαλυπτικό – Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου στηρίζει τον Γιώργο Λαμπάτο